ER-Trailers is officieel invoerder van Lecitrailer voor de Belgische markt. De focus op kwaliteit en innovatie ligt aan de basis van het succes van deze trailers. Samen met onze partner stellen wij alles in het werk om enkel en alleen maatwerk te leveren. De klantgerichte aanpak maakt van ER-Trailers de ideale partner voor uw transport over de weg. U kunt bij ons terecht voor de aankoop en huur op lange en korte termijn van trailers op maat.

 

             

leci_trailer_bw.png

Onze
diensten

Bij ER-Trailers kunt u terecht voor de aankoop en huur op korte en lange termijn van trailers op maat.
Hieronder vindt u meer informatie over de aankoop of huur van uw trailer.
Wij hebben ook vaak een aantal trailers en trucks op voorraad. Raadpleeg dus zeker onze stock.
 • Trailers

  Trailers

  Bent u op zoek naar een schuifzeiltrailer, een platte trailer, een gesloten boxtrailer of een koeloplegger? Bij ons vindt u gegarandeerd de geschikte trailer voor uw activiteit.
 • Verhuur

  Verhuur

  U kunt ook bij ER-Trailers terecht voor de huur van uw nieuwe trailer op korte of lange termijn.
 • Stock

  Stock

  Om u sneller van dienst te kunnen zijn, hebben wij enkele trailers op stock.

Waarom kiezen voor ER-Trailers?

 

Op maat van de klant

Wij stellen alles in het werk om enkel en alleen maatwerk te leveren. De klantgerichte aanpak maakt van ER-Trailers de ideale partner voor uw transport over de weg.
U kunt bij ons terecht voor de aankoop en huur op korte en lange termijn van trailers op maat.

Persoonlijke service

Wij bekijken samen met u de mogelijkheden en begeleiden u stap voor stap, vanaf de aankoop tot aflevering van de trailer. Onze service stopt zeker niet na aankoop. Wij staan ook na aankoop steeds te uwer beschikking.

Totaaloplossing

Wij werken samen met u een plan op maat uit. ER-Trailers gaat daarbij niet enkel op zoek naar de ideale trailer, maar ook naar de geschikte trekker voor uw activiteit. Op die manier verzekeren wij te allen tijde uw transport op de weg.